All for Joomla All for Webmasters

Contuct us

Stay with us

контакт информации

Дозволете да Ви го олесниме Вашето функционирање

Коле Транс Инженеринг

Коле Транс Инженеринг
ул. Белградска бр. 9
2000 Штип, Македонија

Телефон

+389 (032) 395 280

Контактирајте не

Skype1 KOLE-TRANS

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Contact Form

Send an Email. All fields with an asterisk (*) are required.

За нас

„Коле-Транс Инжинеринг” Доо Штип , е основана и егзистира од 01.02.1992 год., односно 25 години градиме успешна историја која трпеливо и моќно низ годините ја испишуваме.

Контакт

Коле Транс Инженеринг
ул. Белградска бр. 9
2000 Штип, Македонија

Контактирајте не

Skype1 KOLE-TRANS

e-mail: koletrans@gmail.com

logo222