All for Joomla All for Webmasters
,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип ,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип ,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип
16 July 2024

,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип

компанија за транспорт и градежништво

Повеке
16 July 2024

,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип

копанија за транспорт и градежништво

Повеке
16 July 2024

,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо Штип

компанија за градежништво и транспорт

Your Tour
 backround

,,Коле-Транс Инжинеринг,, Доо

Фамилијарна компанија со големо домашно искуство во полето на организација при изградба на проекти од нискоградба и хидроградба. Главна цел на раководството и целиот персонал е давање на квалитетен производ и услуга на своите клиенти што одговара на сите нормативни барања и е во согласност со стандардите пропишани во градежништвото.

Повеке

За нас

„Коле-Транс Инжинеринг” Доо Штип , е основана и егзистира од 01.02.1992 год., односно 25 години градиме успешна историја која трпеливо и моќно низ годините ја испишуваме.

Контакт

Коле Транс Инженеринг
ул. Белградска бр. 9
2000 Штип, Македонија

Контактирајте не

Skype1 KOLE-TRANS

e-mail: koletrans@gmail.com

logo222