All for Joomla All for Webmasters

Транспорт

singapur

Континуирано инвестирање во нови возила и машини е една од нашите најголеми придобивки.

Нашата компанија располага со тешка и лесна градежна механизација и опрема, при што вршиме разни видови на транспорт, товар и ископи од секаков вид.

 

 

 

Item package intro

  • Package Duration: 2 Day/3 night
  • Destination: India– Langkawi – Genting High Land
Package Price: $400.00

Popular Travel Package

2 Day/3 night Start From $400.00

Коле Транс Дооел

За нас

„Коле-Транс Инжинеринг” Доо Штип , е основана и егзистира од 01.02.1992 год., односно 25 години градиме успешна историја која трпеливо и моќно низ годините ја испишуваме.

Контакт

Коле Транс Инженеринг
ул. Белградска бр. 9
2000 Штип, Македонија

Контактирајте не

Skype1 KOLE-TRANS

e-mail: koletrans@gmail.com

logo222